سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]
 
شنبه 88 آذر 14 , ساعت 2:41 عصر

 

بسم الله الرحمن الرحیم

عید سعید غدیر خم مبارک باد  

 الحمدلله رب العامین و صل الله علی سیدنا محمد و آله الطاهرین سیما بقیه الله روحی له الفداء

   

      یکی از نعمتهای الهی زمان است این زمان است که انسان در کمترین فرصت می تواند به سعادت ابدی برسد . چنانکه در حدیث وارد شده :

یک ساعت فکر کردن بهتر از عبادت یکسال است

     در طول سال برخی زمانها احترام ویژه ای دارد . از جمله آن ایام ، بلکه از مهمترین آنها ، روز عید سعید غدیر است .

     برای اینروز در روایات مطالب فراوانی ذکر شده است که یکی از آنها در مورد عظمت روز غدیر         می باشد که حدیثی از امام هشتم (ع) است :

 

عن الرضا (ع) : ... و ان یوم الغدیر بین الضحی و الفطر و الجمعه کالقمر بین الکواکب

 

همانا روز غدیر در بین روزهای عید قربان و عید فطر و روز جمعه مانند ماه تابان در بین ستارگان درخشان است  

از فضائل و برکات غدیر:

1-      روز نجات حضرت خلیل الرحمن از آتش سوزان

2-    روز قبولی اعمال شیعه

3-    روز به خاک مالیده شدن بینی شیطان

4-     روز نابودی عمل مخالفین اسلام

5-    روز زینت (کسیکه در این روز زینت شرعی کند مورد آمرزش خداوند سبحان قرار    می گیرد)

6-   روز تبسم و خوشحالی است (کسیکه با تبسم به روی برادر دینی نگاه کند خداوند هزار حاجت او را برآورده سازد و قصری در بهشت از دُرّ سفید برای او بنا می کند)

7-   روز ارزش عمل صالح (معادل هشتاد ماه عبادت و کفاره شصت سال گناه می باشد)

8-   روز کمال دین (امروز (روز غدیر)دین شما را کامل کردم- مائده آیه 3)

9-    روز قرار دادن کرسی کرامت توسط جبرئیل مقابل بیت المعمور (در روی زمین )است . در این روز جبرئیل بر روی کرسی می نشیند و تمام فرشتگان آسمانها اطراف او جمع می شوند و ثناء بر محمد (ص) گفته و استغفار برای شیعیان امیرالمومنین (ع) و امامان بعد از ایشان و برای دوستان اهل بیت (ع) از فرزندان آدم می کنند .

10-   روز عرضه ولایت :

 



لیست کل یادداشت های این وبلاگ